Kozi ser i suflet ze świeżych ziół

Kozi ser i suflet ze świeżych ziół
Kozi ser i świeży suflet ziołowy mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, kozi ser, estragon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Suflet Z Sera Koziego Chavrie Fresh, Omlet z koziego sera i świeżych ziół, oraz Świeże pomidory i kozi ser warstwowy z olejem ziołowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Masło 2-quart suflet danie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Dodać parmezan i obrócić, aby równomiernie pokryć dno i stronę naczynia. Wyciągnij nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
4
W średnim rondlu roztopić masło na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Ubijamy mąkę, aż powstanie gładka pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Ubij w 1 szklance mleka, aż będzie gładka, następnie ubijaj w pozostałym 1 szklance mleka i dodaj liść laurowy. Doprowadzić sos do wrzenia, stale ubijając. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, ubijając często, aż bardzo gruby, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
SOSSOS
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Zeskrobać do dużej miski. Wymieszać z kozim serem i doprawić solą i pieprzem, następnie ubić żółtka. Przykryć i ostudzić, a następnie wymieszać zioła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Ser KoziSer Kozi
żółtko Jajażółtko Jaja
ZiołaZioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
W dużej misce ze stali nierdzewnej ubij białka ze szczyptą soli, aż będą twarde, ale nie wyschną. Jedną trzecią ubitych białek ułożyć w sosie serowym. Wchodzisz w pozostałych białych, pozostawiając kilka białych smug.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Zeskrobać mieszaninę sufl do przygotowanego naczynia do pieczenia i piec w środku piekarnika przez 45 minut, lub aż rumiane, nadmuchane i jeszcze lekko jiggly w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
10
Serwuj natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn