Kozi ser i suflet ze świeżych ziół
Kozi ser i świeży suflet ziołowy mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 473 kalorie. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, kozi ser, estragon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Suflet Z Sera Koziego Chavrie Fresh, Omlet z koziego sera i świeżych ziół, oraz Świeże pomidory i kozi ser warstwowy z olejem ziołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło 2-quart suflet danie.
Dodać parmezan i obrócić, aby równomiernie pokryć dno i stronę naczynia. Wyciągnij nadmiar.
W średnim rondlu roztopić masło na umiarkowanym ogniu.
Ubijamy mąkę, aż powstanie gładka pasta.
Ubij w 1 szklance mleka, aż będzie gładka, następnie ubijaj w pozostałym 1 szklance mleka i dodaj liść laurowy. Doprowadzić sos do wrzenia, stale ubijając. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, ubijając często, aż bardzo gruby, o 10 protokół.
Zeskrobać do dużej miski. Wymieszać z kozim serem i doprawić solą i pieprzem, następnie ubić żółtka. Przykryć i ostudzić, a następnie wymieszać zioła.
W dużej misce ze stali nierdzewnej ubij białka ze szczyptą soli, aż będą twarde, ale nie wyschną. Jedną trzecią ubitych białek ułożyć w sosie serowym. Wchodzisz w pozostałych białych, pozostawiając kilka białych smug.
Zeskrobać mieszaninę sufl do przygotowanego naczynia do pieczenia i piec w środku piekarnika przez 45 minut, lub aż rumiane, nadmuchane i jeszcze lekko jiggly w środku.