Kliny Ziemniaczane Koperkowe

Kliny Ziemniaczane Koperkowe
Koperkowe Kliny ziemniaczane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny FODMAP przepis ma 124 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kliny Ziemniaczane Koperkowe, Atak Przekąsek: Czosnek Koperek Słodkie Ziemniaki Kliny, oraz Hummus koperkowy i tosty Pita Kliny podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej WodzieSłodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Puree Z Mango1/4 Szklanki Puree Z Mango
2
Dodać kliny ziemniaczane; posypać solą i pieprzem. Gotować przez 10-12 minut lub do miękkości i złotego koloru, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
3
Zdjąć z ognia; posypać serem i koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
KoperKoper
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn