Karmelizowane Ukąszenia Jabłek
Karmelizowane ukąszenia jabłek wymagają z grubsza 16 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 1g tłuszczu i w sumie 136 kalorii. Za 54 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Świetnie sprawdza się jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Mieszanka jabłek, pakowane pojedynczo karmelki, syrop kukurydziany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Karmelizowana Cebula-Ukąszenia Jabłek, Karmelizowana Cebula, Grzyby, Jabłko & Gruyere Bites, oraz Karmelizowana Cebula, Grzyby, Jabłko & Gruyere Bites są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W średniej misce przeznaczonej do kuchenki mikrofalowej umieść karmelki i lekki syrop kukurydziany. Kuchenka mikrofalowa na dużym ogniu około 30 sekund, aż się rozpuści.
Umieść jabłka w misce i mieszaj, aż pokryje się karmelem i lekką mieszanką syropu kukurydzianego. Pozostaw do ostygnięcia przed podaniem.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Candy Apple działa naprawdę dobrze z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "