Karmelizowana Cebula & Potstickers Wieprzowe

Karmelizowana Cebula & Potstickers Wieprzowe
Karmelizowana cebula i wieprzowina Potstickers może być tylko bez nabiału przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 3G tłuszczu i w sumie 55 kalorii. Ten przepis służy 48. Za 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, sól, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 10 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal można go naprawić) wynik spoonacular 8%. Spróbuj Szarpana wieprzowina i karmelizowana cebula Quesadillas, Szarpana wieprzowina i karmelizowana cebula Quesadillas, oraz Pieczone kotlety wieprzowe z karmelizowaną cebulą dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Na małej patelni podsmaż cebulę w 1 łyżeczce oleju rzepakowego, aż zmięknie. Zmniejsz ogień do średnio niskiego; gotuj przez 30 minut lub do głębokiego złotego koloru, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
W międzyczasie umieść czosnek na podwójnej grubości wytrzymałej folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Skrop pozostałym olejem rzepakowym. Owiń folię wokół czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
CzosnekCzosnek
1 łyżka Czystego Ekstraktu Waniliowego Lub Woda1 łyżka Czystego Ekstraktu Waniliowego Lub Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec w temperaturze 425° przez 15-20 minut. Ostudzić przez 10-15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyciśnij zmiękczony czosnek do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
6
Dodaj grzyby, wodę, skrobię kukurydzianą, olej sezamowy, sól, pieprz i karmelizowaną cebulę; dobrze wymieszaj. Pokrusz kiełbasę na mieszance i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Olej SezamowyOlej Sezamowy
GrzybyGrzyby
KiełbasaKiełbasa
PieprzPieprz
WodaWoda
SólSól
7
Umieść 1 łyżkę nadzienia na środku jednego opakowania. (Do momentu użycia Pozostałe opakowania należy przykryć wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec ich wysychaniu.) Zwilżyć całą krawędź wodą. Złóż opakowanie na wypełnienie, tworząc półkole. Mocno dociśnij krawędzie, aby uszczelnić, plisując przednią stronę, tworząc od trzech do pięciu fałd.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
8
Trzymając uszczelnione krawędzie, stań każdą kluskę na równej powierzchni; Naciśnij, aby spłaszczyć dno. Krzywa kończy się, tworząc kształt półksiężyca. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem.
9
Na dużej patelni rozgrzej 1-1 / 2 łyżeczki oleju na średnim ogniu. Partiami ułóż pierogi płaską stroną do dołu na patelni; gotuj przez 1 do 2 minut lub do lekkiego zrumienienia DNA.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj 1/4 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia. Przykryj i gotuj na parze przez 4-6 minut lub do momentu, gdy woda prawie się wchłonie, a nadzienie nie będzie już różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
11
Odkryć; gotuj przez 1 minutę lub do momentu, gdy dno będzie chrupiące, a woda odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
12
Podawać z sosem sojowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Potstickers w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, Jest Ferrari Perle. Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 38 dolarów.
Ferrari Perle
Ferrari Perle
Słomkowo-żółty z lekkim złotym połyskiem. Intensywny i szczególnie wyrafinowany z zapachami migdałów, jabłek, lekką przyprawą i nutą skórki chleba. Suche, czyste i eleganckie z trwałą gładkością. Nuty dojrzałych jabłek, przyjemnej drożdżówki i słodkich migdałów.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn