Karczochy serca Au Gratin
Karczoch serca Au Gratin jest bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.46 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz karczochy serca w wodzie, Francuski smażone cebule, sos sałatkowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Podobne przepisy to Karczochy Serca Au Gratin, Serduszka z palmy z karczochami, ogórkiem, pomidorem i awokado, oraz Mini grillowane karczochy serca z niskotłuszczowym szpinakiem i dipem z karczocha.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Lekko spryskaj płytkie naczynie do pieczenia lub szklaną płytkę ciasta za pomocą sprayu do gotowania.
Układaj karczochy serca na dnie naczynia.
Mżawka 1/4 szklanki sos sałatkowy nad karczochami.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut.
Wyjąć, rozprowadzić ser na wierzchu i skropić pozostałą 1/4 szklanki sosu sałatkowego. Powrót do piekarnika, i piec, aż ser topi się i bąbelki, o 10 protokół. Wyłącz piekarnik.
Posypać smażoną cebulę na wierzchu i powrócić do piekarnika na 1 minutę.