Kapusta Zasmażana

Kapusta Zasmażana
Kapusta zasmażana jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 65 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 14 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś kapustę, sos sojowy, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kapusta Thoran (Kapusta Zasmażana W Stylu Kerala), Kapusta Zasmażana Mieszana, oraz Kapusta zasmażana.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek do miękkości, o 10 protokół. Gotować i mieszać kapustę do mieszaniny cebuli, aż lekko miękkie, o 5 protokół. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; dodaj sos sojowy, cukier i czarny pieprz. Gotować i mieszać, aż kapusta będzie miękka, 3 do 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Sos SojowySos Sojowy
KapustaKapusta
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn