Kale & zupa fasolowa może być tylko zupą, której szukasz. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawy, paprykę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zupa z jarmużu i fasoli, Zupa z kapusty i białej fasoli, oraz Zupa Z Kapusty I Białej Fasoli.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku, podsmażyć cebulę i ziemniaki na oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3 łyżki Obranej Czarnej Soczewicy (urad Dal)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna I Mielony Pieprz
2
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej. Wymieszaj jarmuż, bulion, pomidory, wodę, włoską przyprawę, paprykę, pieprz i liść laurowy. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 50-60 minut lub aż jarmuż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula