Kandyzowany Łosoś

Kandyzowany Łosoś
Kandyzowany łosoś może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 399 kalorii, 23G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $2.98 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz brązowy cukier, ocet, filety z łososia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Azjatycka łosoś rukola Napa kapusta sałatka Mango z kandyzowanymi orzechami włoskimi, Wyznanie # 67: uzależniony od kandyzowanych orzechów włoskich, szuka pomocy ... morelowy i kandyzowany chleb orzechowy, oraz Kandyzowany pomidor i kandyzowany bekon Pizzan i Gratis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłóż blachę do pieczenia folią aluminiową i nasmaruj ją sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Cebulę, ocet i brązowy cukier połączyć w rondlu na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sos zacznie karmelizować, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
OcetOcet
CebulaCebula
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Roztopić masło z czosnkiem na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Ułóż filety z łososia na przygotowanej blasze do pieczenia i posmaruj masłem czosnkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Wlać mieszankę cebuli na filety.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
6
Piec przez 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku, aż ryba będzie łatwo się łuszczyć. Czas gotowania może się różnić w zależności od grubości filetów.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Elway ' s Reserve Carneros Chardonnay 2018 jest dobrze zbilansowany, prezentując ostre smaki owoców tropikalnych, jabłek i gruszek z lekkimi elementami kwiatowymi. Nuty wanilii dopełniają gładkie, utrzymujące się dębowe wykończenie.Połącz to chrupiące wino z lekkimi potrawami, takimi jak plastry owoców i serów, sałatka z makaronem cytrynowym, pieczony kurczak z ziołami lub budyń waniliowy.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn