Kanapki wieprzowe z białym sosem Barbecue

Kanapki wieprzowe z białym sosem Barbecue
Przepis kanapki wieprzowe z białym sosem Barbecue jest gotowy w około 25 minut i jest zdecydowanie super bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 566 kalorii, 32G białka, oraz 45 g tłuszczu. Na 2,46 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Będzie hitem w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Mieszanka oliwy z oliwek, soku z cytryny, majonezu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Alabama Pulled Pork Sandwiches z białym sosem Barbecue, Kanapki wieprzowe z sosem Barbecue Z piwem korzennym, oraz Biały Sos Barbecue Żeberka Wieprzowe podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
Umieść patelnię grillową na średnim ogniu lub podgrzej grill gazowy lub węglowy. Spryskaj grill sprayem do gotowania oleju roślinnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Substytutu Cukru (zalecane: Splenda)1 1/2 Szklanki Substytutu Cukru (zalecane: Splenda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Pasty Wasabi1 łyżka Plus 1 łyżeczka Pasty Wasabi
2
Pieczywo grillujemy przez około 1 minutę z każdej strony, aż będzie lekko opiekane. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Pasty Wasabi1 łyżka Plus 1 łyżeczka Pasty Wasabi
3
Do sosu z grilla: w małej misce połączyć majonez, sok z cytryny, ocet jabłkowy, sól i pieprz. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W 4 Do 5 Okrągłych Plasterków1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W 4 Do 5 Okrągłych Plasterków
Bulion Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosBulion Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Sucha Przyprawa WarzywnaSucha Przyprawa Warzywna
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych
4
Do mieszanki przypraw: w małej misce wymieszać chili w proszku, oregano, nasiona selera, paprykę i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Nasiona SeleraNasiona Selera
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych
1
Kotlety schabowe obustronnie skropić oliwą z oliwek i posypać solą i pieprzem. Rozetrzyj całą mieszankę przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosBulion Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2
Grillować przez 4 minuty. Przewrócić kotlety wieprzowe i posmarować wierzch każdego kotleta 1 łyżką sosu barbecue. Gotować przez kolejne 3 do 4 minut, aż do ugotowania, a termometr do mięsa włożony do najgrubszej części kotletów zarejestruje 150 stopni F. kotlety wieprzowe pokroić w plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
1 ½ łyżeczki Mielonego Kminku1 ½ łyżeczki Mielonego Kminku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Pasty Wasabi1 łyżka Plus 1 łyżeczka Pasty Wasabi
1
Rozłóż jedną stronę każdej kromki chleba z sosem barbeque.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
2
Na 4 kromkach chleba ułożyć liście sałaty, plasterki pomidora i ogórki. Wierzch z pokrojoną wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
3
Dodać pozostałe kromki chleba na wierzchu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu

Składniki

2(zima)1 duża słodka cebula, pokrojona w 4 do 5 okrągłych plasterków1 duża słodka cebula, pokrojona w 4 do 5 okrągłych plasterków01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki4kwadraty4-calowe kwadraty zwykły Chleb focaccia, pół poziomo4-calowe kwadraty zwykły Chleb focaccia, pół poziomo11 funt cukinii,nasiona seleranasiona selera21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania8plastryplastry ogórków koperkowychplastry ogórków koperkowych11 funt cukinii,suszony mielony tymianeksuszony mielony tymianek11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy2(zima)świeży sok z cytryny (1/2 dużej cytryny)świeży sok z cytryny (1/2 dużej cytryny)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOliwa z oliwek, do skropieniaOliwa z oliwek, do skropienia21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.suszone oreganosuszone oregano11 funt cukinii,Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula567(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)Kotlety wieprzowe bez kości o grubości 3/4 calaKotlety wieprzowe bez kości o grubości 3/4 cala4smallsliście masła lub sałaty rzymskiejliście masła lub sałaty rzymskiej2pomidory w plasterkachpomidory w plasterkach
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn