Need a wegetariańska przystawka? Kabocha Squash z Dukkah i melasa jabłecznika może być super przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jeśli masz melasę z granatu, dukkah, kabocha squash i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Kabocha Squash With Apple cider Glaze {Gluten free, Low fat}, Kabocha duszona na cydrze jabłkowym ze złotymi rodzynkami i cebulą, oraz Dukkah-kotlety jagnięce z melasą z granatu.
Instrukcje
1
Put 1 in. wody i 1 łyżeczka. sól w dużym garnku z wkładem do gotowania na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj squash; para do miękkości, ale nie rozpada się, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
3
Masło gotować w małym rondlu na średnim ogniu, wirując, aż będzie złote i pachnie orzechowo, 3 do 4 minut; odstawić.
Podawać z flatbread i więcej melasy cydr i dukkah dodać przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Flatbread
4 Szklanki Mąki Pszennej
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
8
* Znajdź melasę z granatów w dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych. Znaleźć dukkah w niektórych sklepach spożywczych dla smakoszy i worldspice.com, lub zrobić własne.