Japońska fasolka szparagowa z wołowiną

Japońska fasolka szparagowa z wołowiną może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 374 kalorie, 23G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów japońskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jeśli masz fasolę, mieloną wołowinę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasolka Arabska Z Wołowiną, Glazurowana Soja wołowina i fasolka szparagowa, oraz Smażenie wołowiny z zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni na średnim ogniu, gotować mieloną wołowinę, aż równomiernie brązowy; odcedzić nadmiar tłuszczu.
Wymieszać fasolkę szparagową i około 1 szklanki wody. Przykryć i gotować, aż fasola będzie miękka, 15 do 20 protokół.
Doprawić granulowanym słodzikiem SPLENDA® i sosem sojowym i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.