Japońska fasolka szparagowa z wołowiną

Japońska fasolka szparagowa z wołowiną
Japońska fasolka szparagowa z wołowiną może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 374 kalorie, 23G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów japońskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jeśli masz fasolę, mieloną wołowinę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasolka Arabska Z Wołowiną, Glazurowana Soja wołowina i fasolka szparagowa, oraz Smażenie wołowiny z zieloną fasolką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej patelni na średnim ogniu, gotować mieloną wołowinę, aż równomiernie brązowy; odcedzić nadmiar tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Piersi Bażanta, Oddzielone Od Kości, Ze Skórą I Końcówką Skrzydła (użyj4 Duże Piersi Bażanta, Oddzielone Od Kości, Ze Skórą I Końcówką Skrzydła (użyj
2
Wymieszać fasolkę szparagową i około 1 szklanki wody. Przykryć i gotować, aż fasola będzie miękka, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Nasiona Kolendry, Uprażone I Drobno ZmiażdżoneNasiona Kolendry, Uprażone I Drobno Zmiażdżone
3
Doprawić granulowanym słodzikiem SPLENDA® i sosem sojowym i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
SłodzikSłodzik
SplendaSplenda
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn