Indywidualny Duński Asortyment

Indywidualny Duński Asortyment
Indywidualny Duński asortyment może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,63 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 1258 kalorii. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz chutney żurawinowy, mleko, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Twarożek Indywidualny Duński, Arlequin du Potager en Aigre-Doux (asortyment warzyw słodko-kwaśnych), oraz Duński bochenek i wypiek chleba w Duńskiej piekarni Jo Jo ' s.

Instrukcje

1
Remont: masło śmietankowe, cukier (i cynamon, jeśli dodano). Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1
Mąkę i cukier ubić razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Skropić roztopionym masłem w trakcie mieszania.(Sprawia, że 3/4 szklanki).Nadzienie serowe: wymieszać cukier z zmiękczonym serem śmietankowym, aż do całkowitego połączenia. Nie przesadzaj ani nie napowietrzaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Wafle NILLAOpakowanie Wafle NILLA
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1
Ubij bardzo małą ilość mleka do cukru, aż wszystkie grudki znikną. Nadal dodawać mleko, kilka kropli na raz, aż wstążki z trzepaczką (sprawia, że 1/2 szklanki). aby zebrać ciasta: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. na lekko posypanej mąką powierzchni, zwiń każdy arkusz ciasta francuskiego na prostokąt o wymiarach nieco większych niż 20x1
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1
Rozłóż każdy z nadzieniem do wyboru. Używając mycia jaj, szczotkuj dwie krawędzie każdego kwadratu.Złóż, aby uzyskać kształty trójkąta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2
Umieść na tacy wyłożonej pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
3
Wytnij trzy małe ukośne szczeliny w górnej części obrotów.
4
Lekko posmarować większą ilością umycia jajecznego i posypać odrobiną cukru cynamonowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
5
Piec około 20 minut lub do złotego koloru.Duński: jeszcze ciepły, lekko posmaruj rozgrzanym dżemem morelowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MorelowyDżem Morelowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1
Na kwadraty posypać cukrem cynamonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
2
Pędzel dwie krawędzie kwadratu z myciem jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Wytnij szczelinę z każdego rogu prawie do środka, zatrzymując się tuż przed centrum. Złóż każdą drugą końcówkę do środka, nakładając je na siebie i mocno naciśnij.
4
Umieścić na blasze wyłożonej pergaminem. Naciśnij środek palcem w miejscu, w którym nakładają się końcówki. Napełnij 1/2 zaokrąglonej łyżeczki dżemu lub nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Umyć jajkiem, następnie posypać gruboziarnistym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GruboziarnistyCukier Gruboziarnisty
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
6
Piec około 20 minut, lub do ładnie kolorowe.Koperty: Obróć kwadrat tak, aby punkt był na górze. Ułożyć i wydłużyć kopiec około 2 łyżek serowego nadzienia od góry do dołu. Jajko umyć rogach bocznych. Złóż jeden róg nad nadzieniem i mocno naciśnij. Złóż drugi koniec na górze i naciśnij bardzo mocno, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Umieścić na wyłożonej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Umyć jajkiem i posypać cukrem i posiekaną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1
Na środku kwadratu umieść zaokrągloną łyżkę nadzienia serowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
2
Umyj narożniki umywalką jajeczną. Złóż dwie przeciwległe strony do góry i mocno naciśnij, jak w kopertach powyżej. Podnieś dolny róg i mocno naciśnij na krotnie. Wreszcie, przynieść górny róg w górę i przez krotnie i szczypta go do uszczelnienia.Umyć jajkiem i posypać wierzch streuselem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Piec około 25 minut, aż ładnie rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®

Składniki

10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyprażone migdały w plasterkachprażone migdały w plasterkach10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonychunky applesaucechunky applesauce10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonydżem morelowy, rozgrzanydżem morelowy, rozgrzany2(zima)masło, roztopionemasło, roztopione4(zima)masło zmiękczonemasło zmiękczone10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonywiórki czekoladowe, posypanewiórki czekoladowe, posypane11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.jak pistacje lub orzechy włoskiejak pistacje lub orzechy włoskie1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicukier cynamonowycukier cynamonowy1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicukier dla cukiernikówcukier dla cukierników1jajko, lekko pobitejajko, lekko pobite1żółtko jaja, lekko ubiteżółtko jaja, lekko ubite596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąkamąka10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonydżemdżem10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonylemon curdlemon curd1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2% mleka niskotłuszczowego2% mleka niskotłuszczowego21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.2% mleka niskotłuszczowego2% mleka niskotłuszczowego10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonychutney żurawinowychutney żurawinowy340(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)ser neufchatel, zmiękczony lub 12 uncji twarogu lub 12 uncji mascarponeser neufchatel, zmiękczony lub 12 uncji twarogu lub 12 uncji mascarpone10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonykrem do ciastkrem do ciast2arkuszearkusze ciasta francuskiegoarkusze ciasta francuskiego596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Magazyn