Hummus Pomidorowy Suszony Na Słońcu
Hummus z suszonych pomidorów to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Ten hor d ' oeuvre ma 359 kalorii, 14g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 20% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 122 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku z cytryny, soli, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wielu osobom bardzo spodobała się ta potrawa ze Środkowego Wschodu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 95%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe, oraz Makaron Pesto z suszonych pomidorów z Zoodles podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść czosnek, sól, tahini i sok z cytryny w robocie kuchennym; proces aż będzie gładki.
Wlać fasolę garbanzo i 1/2 szklanki oliwy z oliwek; proces do gładkości ponownie, skrobanie boki miski od czasu do czasu. Po wygładzeniu dodaj suszone na słońcu pomidory i pulsuj, aż zostaną posiekane na bardzo małe kawałki i włączone do Hummusu. Na koniec dodać bazylię i pulsować kilka razy, aż do wymieszania.
Rozłóż hummus na płytkie naczynie do serwowania, a na wierzchu zrób kilka ozdobnych rowków. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę, następnie skropić 2 łyżkami oliwy z oliwek i posypać papryką przed podaniem.