Hiszpański Squash Medley jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis daje 8 porcji z 64 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Za 51 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, soli, przyprawy cytrynowo-pieprzowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Squash Medley, Squash Medley, oraz Squash Medley dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Na dużej patelni podsmaż dynię, cukinię i cebulę na oleju przez 8 minut lub do uzyskania chrupiącej miękkości. Dodać pomidora, masło, paprykę cytrynową, czosnek w proszku i sól. Gotuj przez 2 minuty lub do podgrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sól Mielona
Nóż Do Obierania
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Skórki Z Cytryny
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1/3 Szklanki Pokruszonych Kruchych Ciasteczek
Słodkie Ziemniaki Lub Bataty Granatowe (około 3 średnie), Wyszorowane, Nieobrane I Pokrojone Na Frytki O Wymiarach 1/4 Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić W Frytki O Wymiarach 1/4 Cala Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
2
Zdjąć z ognia; posypać serem. Przykryj przez 1 minutę lub do stopienia sera.