Hiszpański Omlet
Hiszpański omlet to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 29g białka, 21g tłuszczu i w sumie 380 kalorii. Ten przepis służy 2. Za $1.69 za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz meksykańską mieszankę serów, salsę, smażoną fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać salsę, możesz podążać za tym daniem głównym z Deser Salsa Truskawkowa jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Hiszpański Omlet, Hiszpański Omlet, oraz Hiszpański Omlet dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Podgrzej 10 cali. patelnia nieprzywierająca pokryta sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj połowę mieszanki jajecznej na patelnię (mieszanina powinna natychmiast ustawić się na krawędziach).
Gdy jajka zastygną, popchnij ugotowane krawędzie w kierunku środka, pozwalając, aby niegotowana porcja spłynęła pod spód. Gdy jajka są ustawione, łyżką połowę fasoli i połowę cebuli z jednej strony i posyp 2 łyżkami sera; złożyć drugą stronę nad nadzieniem. Wsuń omlet na talerz. Powtarzam.
Udekoruj salsą i pozostałym serem.