Hermana Pączki
Herman Donuts wymaga około 35 minut od początku do końca. Z tego przepisu składa się 12 porcji zawierających 434 kalorie , 4 g białka i 34 g tłuszczu każda. Za 75 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako śniadanie. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Jeśli masz pod ręką zakwas Hermana, cukier cukierniczy, jajka i kilka innych składników, to dasz radę. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten uzyskał niezbyt wybitny wynik łyżką wynoszący 36% . Pączki z ciastami , pieczone pączki i pieczone pączki z czekoladowym ciastem marchewkowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj tłuszcz piekarski i cukier. Wbić jajka, starter Herman i mleko. W osobnej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, sól i gałkę muszkatołową. Mieszaj mieszaninę mąki z mieszaniną starterową, aż dobrze się wymiesza.
Wyłóż ciasto na dobrze posypaną mąką powierzchnię i rozwałkuj lub spłaszcz na grubość 1/2 cala.
Za pomocą foremki do pączków wycinaj pączki. Przykryj pączki i odstaw do wyrośnięcia na 1 godzinę.
Rozgrzej olej we frytkownicy do 190 stopni C (375 stopni F).
Ostrożnie wsuwaj pączki na gorący olej. Smażyć na złoty kolor z obu stron.
Odsączyć na ręcznikach papierowych, posypać cukrem pudrem i podawać gorące.