Halibut pieczony z kiszoną kapustą
Need a jaskiniowiec, dairy free, primal i pescatarian danie główne? Halibut pieczony z kiszoną kapustą może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 137 kalorii, 23G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 4,36 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kiszonej kapusty, pomidorów, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć ocet słodowy, można śledzić to danie główne z Ciasto Pawłowa z jagodami i śmietaną jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczona Kapusta Kiszona Z Jabłkami, Kurczak cytrynowy pieczony na łóżku z kiszonej kapusty-wolnostojący, oraz Halibut Pieczony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Spray 9x12-calowe szklane naczynie do pieczenia z sprayem do gotowania.
Suche filety z halibuta poklepać papierowymi ręcznikami. Doprawić każdą stronę solą i czarnym pieprzem.
Filety umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia; każdy filet polać kiszoną kapustą.
Rozłóż pomidory na filetach.
Naczynie luźno przykryć folią.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ryby łatwo płatki widelcem, 12 do 15 minut.
Posypać octem słodowym przed podaniem, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.