Halibut pieczony z kiszoną kapustą

Halibut pieczony z kiszoną kapustą
Need a jaskiniowiec, dairy free, primal i pescatarian danie główne? Halibut pieczony z kiszoną kapustą może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 137 kalorii, 23G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 4,36 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kiszonej kapusty, pomidorów, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć ocet słodowy, można śledzić to danie główne z Ciasto Pawłowa z jagodami i śmietaną jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczona Kapusta Kiszona Z Jabłkami, Kurczak cytrynowy pieczony na łóżku z kiszonej kapusty-wolnostojący, oraz Halibut Pieczony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Spray 9x12-calowe szklane naczynie do pieczenia z sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
3
Suche filety z halibuta poklepać papierowymi ręcznikami. Doprawić każdą stronę solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Filety umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia; każdy filet polać kiszoną kapustą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Rozłóż pomidory na filetach.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
6
Naczynie luźno przykryć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ryby łatwo płatki widelcem, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Posypać octem słodowym przed podaniem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SłodowyOcet Słodowy

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn