Gumbo z szynką i kurczakiem to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 369 kalorii, 19g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 2,03 USD za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś ryż, sos pieprzowy, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie Cajun. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz Gumbo-laya " (Gumbo + Jambalaya) , Gumbo zielone (gumbo z ' herbes), oraz Kurczak Gumbo dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Na dużej patelni gotuj boczek, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Gorących Ciasteczek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Puree Z Mango
2
Dodaj cebulę i gotuj, ciągle mieszając, aż boczek będzie chrupiący, a cebula miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Gorących Ciasteczek, Podzielonych
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj czosnek, szynkę i kurczaka; gotuj przez 2 minuty, ciągle mieszając. Dodaj okrę, pomidory i bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Gumbo można łączyć z Sauvignon Blanc, winem różowym i Albarino. Te wina o niskiej zawartości taniny i niższej zawartości alkoholu uzupełnią ciepło pikantnych potraw cajun, zamiast sprawiać, że usta bardziej się palą. Kolekcja Peju Province Napa Valley Legacy Collection Sauvignon Blanc z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Prowincja Peju Napa Valley Legacy Collection Sauvignon Blanc