Gulasz z wołowiny i dyni

Gulasz z wołowiny i dyni
Gulasz z wołowiny i dyni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 723 kalorie, 67g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.01 za porcję. 36 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz wino marsala, mąkę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz Wołowy Z Dyni, Gulasz z wołowiny i dyni w powolnej kuchence-odżywianie mojej rodziny, oraz Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W dużym garnku rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Pozbawionych Nasion I Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Romskich2 łyżki Pozbawionych Nasion I Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Romskich
3
Dodaj cebulę, czosnek, rozmaryn, i tymianek i saute, aż cebula będą miękkie, o 2 protokół. Wrzucić kostki wołowiny w soli i pieprzu i mąki. Podgrzej ciepło do med-high I dodaj wołowinę do garnka. Gotować, aż wołowina jest rumiane i złoty na brzegach, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosBulion Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 łyżki Startego Sera Parmigiano-Reggiano Lub Do Smaku2 łyżki Startego Sera Parmigiano-Reggiano Lub Do Smaku
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Pozbawionych Nasion I Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Romskich2 łyżki Pozbawionych Nasion I Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Romskich
4
Dodaj wino Marsala. Używając drewnianej łyżki, delikatnie wymieszaj wszystkie brązowe kawałki z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pokroić W Frytki O Wymiarach 1/4 Cala Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej WodziePokroić W Frytki O Wymiarach 1/4 Cala Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
5
Dodać dyni i suszone pomidory i mieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Każdego BurgeraDo Posypania Każdego Burgera
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka ObuSuszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
6
Dodaj tyle bulionu wołowego, aby po prostu przykryć wołowinę i squash. Doprowadzić gulasz do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do niskiego i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 1 godzinę. Gulasz doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosBulion Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
GulaszGulasz
7
Posypać posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8
Podawać z chrupiącym chlebem obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrupiący ChlebChrupiący Chleb
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia75
Magazyn