Gulasz mięsny wymaga około 2 godziny i 5 minut od początku do końca. To danie główne ma 532 kalorii, 32G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,55 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga ziemniaków, cebuli, pieprzu i cebuli. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Meat Loaf, Meat Loaf, oraz Najlepszy W Historii Meat Loaf.
Instrukcje
1
Ziemniaki, całą cebulę i marchewkę włożyć do holenderskiego piekarnika. Zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna I Mielony Pieprz
2
Tymczasem w dużej misce wymieszaj mleko, jajko, bułkę tartą, posiekaną cebulę, sól i pieprz. Pokrusz wołowinę na mieszance i dobrze wymieszaj. Uformuj bochenek na dużej brytfannie.
Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to świetny wybór na gulasz. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Możesz spróbować Long Meadow Ranch Cabernet Sauvignon. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 55 dolarów za butelkę.