Gulasz wołowy wędzony
Dymny gulasz wołowy może być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 533 kalorie, 34g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 10 minut. Jeśli masz duszenie wołowiny, ocet winny, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 99 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 81%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Gulasz z wędzoną wołowiną i porem, Duszony gulasz wołowy z serem pleśniowym i szczypiorkiem, oraz Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot.
Instrukcje
Piekarnik do 160C / 140C wentylator / Gaz
Wołowinę, cebulę, pomidory, przyprawy, ocet i cukier wymieszać w naczyniu zapiekanym. Przykryć i piec przez 2 godziny. Wymieszaj fasolę i piecz przez 30 minut Więcej (z pokrywką, jeśli zapiekanka jest trochę mokra lub pokrywką, jeśli dobra konsystencja), aż wołowina będzie miękka.
Schłodzić, następnie zamrozić w 6-8 porcjach w małych woreczkach na żywność lub plastikowych pojemnikach. Rozmrozić w kuchence mikrofalowej lub na noc w lodówce, a następnie podgrzać rano i przenieść do pojemnika z termosem lub podgrzać w kuchence mikrofalowej w porze lunchu.