Grillowany Tuńczyk z grillowanym kuskusem Ratatouille i Zdekonstruowanym Pesto

Grillowany Tuńczyk z grillowanym kuskusem Ratatouille i Zdekonstruowanym Pesto
Przepis Grillowany Tuńczyk z grillowanym kuskusem Ratatouille i Zdekonstruowanym Pesto może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Oglądasz swoją figurę? Ten przepis pescatarian ma 807 kalorii, 34g białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Za $7.09 za porcję, ten przepis okładki 46% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z Foodnetwork ma 2 fanów. Mieszanka pomidorów gruszkowych, liści bazylii, oleju canolan i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do Czwartego Lipca. Sprawdza się jako drogie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Zdekonstruowana Sałatka Z Kuskusem Pesto, Zdekonstruowana Sałatka Z Kuskusem Pesto, oraz Grillowany Ratatouille Panini + Pesto Gratis!.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: kosz grillowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Pasty Wasabi1 łyżka Plus 1 łyżeczka Pasty Wasabi
2
Opiekaj 1/2 szklanki kuskusu na suchej patelni na średnim ogniu. Doprowadź wywar warzywny do wrzenia, dodaj prażony i nieprażony kuskus i trochę soli, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż kuskus się ugotuje i bulion wchłonie, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
1/3 Szklanki Pokruszonych Kruchych Ciasteczek1/3 Szklanki Pokruszonych Kruchych Ciasteczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić W Frytki O Wymiarach 1/4 Cala Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej WodziePokroić W Frytki O Wymiarach 1/4 Cala Na 4 Cale, Namoczone W Lodowatej Wodzie
3
Zdejmij z ognia, puch widelcem i odstaw na bok.
4
Podgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Pasty Wasabi1 łyżka Plus 1 łyżeczka Pasty Wasabi
5
Bakłażana, cukinię, żółtą dynię i czerwoną cebulę posmarować olejem rzepakowym, doprawić solą i pieprzem i grillować, aż obie strony się zwęglą, a warzywa zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosBulion Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Squash żółtySquash żółty
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Pasty Wasabi1 łyżka Plus 1 łyżeczka Pasty Wasabi
6
Wyjmij, lekko ostudź i pokrój na duże kawałki.
7
Pomidory wrzucić z olejem rzepakowym, doprawić solą i pieprzem i grillować w koszu grillowym, aż będą lekko zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosBulion Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Pasty Wasabi1 łyżka Plus 1 łyżeczka Pasty Wasabi
8
Posmaruj steki z tuńczyka olejem rzepakowym, dopraw solą i pieprzem i grilluj na złoty kolor i średnio wysmażony, około 2 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosBulion Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Pasty Wasabi1 łyżka Plus 1 łyżeczka Pasty Wasabi
9
Włóż pokrojone warzywa do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych
10
Dodaj kuskus, bazylię, orzeszki pinii, czosnek, parmezan, 1/4 szklanki oliwy z oliwek, skórkę z cytryny i sok. Dopraw solą i pieprzem i delikatnie wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosBulion Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
11
Pokrój tuńczyka na grube plasterki. Kop kuskus na półmisku, ułóż tuńczyka na wierzchu i skrop dodatkową oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
12
Udekoruj całymi liśćmi bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Wino Różane

Tuńczyka można łączyć z Pinot Noir, Merlot i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, ryby "mięsiste", takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe również ładnie się sparuje, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 50 dolarów za butelkę.
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia74
Magazyn