Grillowany koktajl z homara i awokado
Przepis Grillowany Homar i koktajl z awokado można zrobić w około 45 minut. Za 2,49 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 18g białka, 12g tłuszczu i w sumie 221 kalorii. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką homary, liście estragonu, sok z limonki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowane ogony homara z sałatką Nektarynkowo-awokado, Homar w koszulce z masłem i grillowane kubki z awokado, oraz Grillowana kanapka z homarem ze zwęgloną kukurydzą i salsą z awokado dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Podgrzej grill do średniego.
Połóż homary na grillu, pokrój stroną do dołu i gotuj, aż lekko się zwęglą i po prostu ugotują.
Usuń mięso i grubo posiekaj.
W średniej misce wymieszaj sok z limonki, miód, chrzan, Worcestershire, ostry sos, estragon i oliwę z oliwek. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Dodaj grillowane mięso homara, awokado i rukiew wodną.
Podawać w kieliszkach do martini i udekorować kawałkiem limonki.
Polecane wino: Chablis, Chardonnay
Chablis i Chardonnay to świetny wybór na homara. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów z pewnością również trafi w sedno. Możesz spróbować Domaine Louis Moreau Chablis. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 29 dolarów za butelkę.
![Domaine Louis Moreau Chablis]()
Domaine Louis Moreau Chablis