Grillowany Indyk Po ' Boy

Grillowany Indyk Po ' Boy
Grillowany Indyk Po ' Boy trwa około 16 godzin od początku do końca. To danie główne ma 1292 kalorii, 102g białka, oraz 67g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 3 i kosztuje 8,97 USD za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 57 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Foodnetwork wymaga pieprzu anaheim, selera, zielonej cebuli i soli morskiej. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni Cajun. Z łyżką wynik 95%, to danie jest ogromne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Grillowany Indyk Po ' Boy, Grillowane krewetki Po ' Boy, oraz Grillowane Krewetki Po ' Boy.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do niskiego podsmażania. Posmaruj chleb masłem i ułóż na blasze do pieczenia. Podsmaż na złoty kolor, 2 do 3 minut i wyjmij z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Rozłóż Remouladę Panny Dixie po obu stronach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
4
Ułóż na indyku, pomidorach, pepperoncini i romaine. Posyp drugą połową chleba i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
RomaineRomaine
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
5
W robocie kuchennym dodaj wszystkie składniki i przetwarzaj do uzyskania gładkości, 25 do 35 sekund w zależności od prędkości blendera. W razie potrzeby zeskrob boki. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Połącz wszystkie składniki razem w dużej, zamykanej plastikowej torbie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
7
Umieść w misce, aby złapać wszelkie wycieki i wstaw do lodówki na 12 do 24 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
8
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Wyjmij pierś z indyka z solanki, dobrze osusz i osusz papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
10
Pierś z indyka ułożyć skórą do góry na blasze do pieczenia wyposażonej w ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
11
Wstawić do piekarnika i gotować przez 1 godzinę 15 minut. Obróć piekarnik do 400 stopni F i gotuj przez dodatkowe 10 do 15 minut lub do momentu, gdy temperatura wewnętrzna wyniesie 160 stopni F, a skórka będzie ładnie zarumieniona.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
12
Wyjmij z piekarnika, przykryj folią aluminiową i odstaw na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
13
W międzyczasie rozgrzej grill na średnim ogniu i obficie posmaruj ruszty olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Obranej Czarnej Soczewicy (urad Dal)3 łyżki Obranej Czarnej Soczewicy (urad Dal)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
14
Gdy Indyk odpocznie, odetnij mięso z kości i pokrój w plastry o grubości 3/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
15
Połóż plastry na grillu i gotuj 1 do 2 minut z każdej strony, aż pojawią się ślady grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
16
Wyjmij z grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Składniki

1( bakłażany)Pieprz Anaheim, grubo posiekanyPieprz Anaheim, grubo posiekany2(zima)Sos BBQ w stylu MemphisSos BBQ w stylu Memphis3(zima)masło zmiękczonemasło zmiękczone7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)Olej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)11 funt cukinii,1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1zdaniepęczek selera pokrojonego w plasterki (okpęczek selera pokrojonego w plasterki (ok1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Gorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiluźno pakowana włoska pietruszka płaskolistnaluźno pakowana włoska pietruszka płaskolistna1bagietka Francuska pełnoziarnista, podzielona wzdłuż i pokrojona na 3 do 4 równych częścibagietka Francuska pełnoziarnista, podzielona wzdłuż i pokrojona na 3 do 4 równych części1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)koszerne marynatykoszerne marynaty2zielona cebula, końce przycięte, grubo posiekanezielona cebula, końce przycięte, grubo posiekane11 funt cukinii,mielony biały pieprzmielony biały pieprz4do 5 pomidorów, pokrojonych w plasterki o grubości 1/4 calado 5 pomidorów, pokrojonych w plasterki o grubości 1/4 cala1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiostry sos (zalecane: Kryształ)ostry sos (zalecane: Kryształ)1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty2(zima)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki2(zima)Musztarda w stylu kreolskimMusztarda w stylu kreolskim11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.fresh cracked black pepperfresh cracked black pepper1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)fresh cracked black pepperfresh cracked black pepper596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiplastry pepperoncini, odsączoneplastry pepperoncini, odsączone0largesczerwona papryka, nasiona usunięteczerwona papryka, nasiona usunięte3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkirozdrobniona sałata rzymska, luźno pakowana, ciemnozielone końcówki wyrzucanerozdrobniona sałata rzymska, luźno pakowana, ciemnozielone końcówki wyrzucane11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.świeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku11 funt cukinii,SOS SrirachaSOS Sriracha1kgspierś indyka z kościąpierś indyka z kością

Polecane wino: Sauvignon Blanc, Wino Różane, Albarino

Po Boy można łączyć z Sauvignon Blanc, winem różowym i Albarino. Te wina o niskiej zawartości taniny i niższej zawartości alkoholu uzupełnią ciepło pikantnych potraw cajun, zamiast sprawiać, że usta bardziej się palą. Jednym z win, które można spróbować, jest Honig Rutherford Reserve Sauvignon Blanc. MA 4,2 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Honig Rutherford Reserve Sauvignon Blanc
Honig Rutherford Reserve Sauvignon Blanc
Jasna kwasowość i rześka świeżość, ze smakami soczystej brzoskwini, marakui i grejpfruta-a także kuszącymi aromatami jaśminu i skórki z cytryny. Średnio mocny, z trwałym wykończeniem.Mieszanka: 91% Sauvignon Blanc, 8% Semillon, 1% Muscat
TrudnośćEkspert
Gotowe W16 hrs
Porcje3
Ocena Zdrowia68
Magazyn