Grillowany balsamiczny Broil London to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 2. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 8 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka top round stek, pieprz, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowany balsamiczny-marynowany London Broil z czerwoną cebulą, Balsamiczny Marynowany Broil Londyński, oraz Broil londyński z sosem wiśniowo-balsamicznym.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.