Grillowanie całej ryby to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, gałązki tymianku, oliwa z oliwek i sok z cytryny przed podaniem, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Grillowanie: Tilapia Fish Tacos, Grillowanie: faszerowane ryby zawinięte w liść bananowca, oraz 25 letnie Grillowanie s.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.