Grillowane brzoskwinie z syropem winnym na dwa sposoby

Grillowane brzoskwinie z syropem winnym na dwa sposoby
Grillowane brzoskwinie z syropem winnym na dwa sposoby wymagają z grubsza 30 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis serwuje 4 i kosztuje $6.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 32G tłuszczu i w sumie 709 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 90 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Czwartego Lipca. Udaj się do sklepu i podnieś mielony cynamon, mielony cynamon, nektar brzoskwiniowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 36%. Podobne przepisy obejmują Koktajl z białego wina z brzoskwiniami i syropem miodowo-figowym na # Brunchweek, Grillowane brzoskwinie z waniliowym syropem z brązowego cukru, oraz Czas Na Deser! Grillowane brzoskwinie z syropem balsamicznym z granatów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
Połącz wino, nektar brzoskwiniowy, brandy, 1/4 szklanki cukru, 2 łyżki miodu, laski cynamonu i fasolkę waniliową na dużej patelni do smażenia i zagotuj na dużym ogniu. Zredukuj do wrzenia i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje do syropu, około 10 minut. Szczep.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Nektar BrzoskwiniowyNektar Brzoskwiniowy
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
(U-12) Krewetki(U-12) Krewetki
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Puree Z Mango1/4 Szklanki Puree Z Mango
2
W przypadku brzoskwiń: rozgrzej grill gazowy do średnio wysokiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Roztop masło w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Posmaruj pokrojone boki brzoskwiń masłem i posyp pozostałymi 2 łyżkami cukru i odrobiną cynamonu. Grilluj ściętą stroną do dołu i gotuj, aż lekko się skarmelizuje, 2 do 3 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
(U-12) Krewetki(U-12) Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Dla chutney brzoskwiniowy: grubo posiekaj brzoskwinie i wymieszaj z kolejną szczyptą cynamonu, kilkoma łyżkami syropu winnego, podartymi listkami mięty, odrobiną oleju rzepakowego oraz solą i pieprzem. Świetnie komponuje się z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1
Ułóż brzoskwinie pokrojoną stroną do góry na półmisku. Nałóż trochę creme fraiche na środek każdego, skrop syropem winnym, odrobiną miodu i udekoruj listkami mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
2
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn