Grillowana Grecka Ryba

Grillowana Grecka Ryba
Przepis Grillowana grecka ryba jest gotowa w około 25 minut i jest zdecydowanie wybitny bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian opcja dla miłośników śródziemnomorskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 272 kalorii, 35g białka, oraz 14g tłuszczu. Za $3.51 za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś miętę, ząbek czosnku, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niesamowity wynik spoonacular 84%. Łatwe grillowane kury kornwalijskie i cukinia z grecką marynatą, Tzatziki i sałatką grecką, Łatwe grillowane kury kornwalijskie i cukinia z grecką marynatą, Tzatziki i sałatką grecką, oraz Sałatka z greckiego awokado i grillowanego kurczaka z greckim dressingiem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz pierwsze siedem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Dodaj tilapię; uszczelnij torbę i obróć, aby pokryć. Wstaw do lodówki na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
TilapiaTilapia
3
Odcedź i wyrzuć marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
4
Zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym; używając szczypiec z długim uchwytem, lekko posmaruj ruszt grillowy. Grilluj tilapię pod przykryciem na średnim ogniu lub podsmaż 4 cale. od ognia przez 4-5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba łatwo się łuszczy widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
TilapiaTilapia
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
SzczypceSzczypce

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Ryby w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować, jest Bodegan Aniello 006 Pinot Noir. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Atrakcyjny blady rubinowy kolor. Z pięknymi aromatami czerwonych owoców, takich jak żurawina i truskawka, wraz z nutami róż i ziemistych minerałów. Okrągłe taniny i zwiększona mineralność, o pięknej strukturze i wykończeniu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia66
Magazyn