Grecka Sałatka Wegetariańska
Grecka sałatka Wegetariańska trwa około 15 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,96 USD za porcję. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, lakto ovo wegetariański i pierwotny przepis ma 274 kalorii, 7G białka, oraz 20g tłuszczu na porcję. Działa dobrze jako przyjazny dla budżetu hor d ' oeuvre. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 256 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis od Allrecipes wymaga oliwek, brokułów, 1 (16 uncji) butelki pikantnego włoskiego dressingu i pomidorowego sera feta z bazylią. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia doskonały wynik spoonacular 82%. Podobne przepisy obejmują Grecka Sałatka Wegetariańska, Wegetariańska Sałatka Grecka Z Trzema Fasolami, oraz sałatka wegetariańska, jak zrobić sałatkę wegetariańską | zdrowa sałatka wegetariańska.
Instrukcje
W dużej misce połącz kalafior, brokuły, pomidorki koktajlowe, oliwki i ser.
Dodaj wystarczającą ilość dressingu do pokrycia, Wrzuć i wstaw do lodówki na noc.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Maison de la Villette Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Maison de la Villette Chardonnay
Piękny złoty kolor z subtelnym nosem białych kwiatów i cytrusów. Orzeźwiające i złożone białe wino z cytrynowym ciastem, świeżymi zapachami bananów i gruszek, a następnie prażonymi nutami praliny, wanilii i kandyzowanych kasztanów. Idealne podawane samodzielnie jako aperitif lub z owocami morza, grillowanymi rybami i sałatkami.Po 10-12 dniach fermentacji z dębem francuskim i amerykańskim następuje miękkie 6-miesięczne dojrzewanie na naturalnych kłamstwach wina. Około połowa końcowej mieszanki kończy fermentację jabłkowo-mlekową, co pozwala zachować naturalną kwasowość. Wczesne butelkowanie pozwala uchwycić świeżość i podstawowe smaki.