Granola owocowo-orzechowa

Granola owocowo-orzechowa
Fruit ' N ' Nut Granola może być tylko lacto ovo vegetarian przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 371 kalorii, 12g białka, oraz 10g tłuszczu. Za 82 centów za porcję, otrzymasz śniadanie, które serwuje 9. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś brązowy cukier, wodę, ekstrakt z wanillanu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Granola owocowo-orzechowa, Granola owocowo-orzechowa, oraz Granola owocowo-orzechowa.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj owies, mleko w proszku, owoce, orzechy włoskie, kiełki pszenicy i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko W ProszkuMleko W Proszku
Kiełki PszenicyKiełki Pszenicy
CynamonCynamon
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
OwoceOwoce
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
W małym rondlu na średnim ogniu zagotuj brązowy cukier i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia; mieszać z olejem i wanilią do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Polać mieszanką owsianą i wrzucić do pokrycia.
5
Wlać do 15-calowego. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Piec w temperaturze 275° przez 35-45 minut. Dodaj rodzynki. Ostudzić, od czasu do czasu mieszając. Przechowywać w hermetycznym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia14
Magazyn