Granola Kokosowo-Wiśniowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj Granolan z wiśni kokosowej. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 519 kalorii, 10g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 7. Udaj się do sklepu i odbierz pistacje, sól koszerną, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Granola kokosowo-wiśniowa, Granola wiśniowo-migdałowo-kokosowa, oraz Granola orzechowa, kokosowa i Wiśniowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Linia 2 obramowane blachy do pieczenia z pergaminem. Wrzucić owies, kokos, pistacje, pepitas i sól w dużej misce. Rozgrzać brązowy cukier, syrop klonowy i oliwę z oliwek w małym rondlu na małym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Złożyć mieszaninę cukru do mieszaniny owsa, aby równomiernie pokryć.
Rozprowadzić granolę na przygotowanych blachach do pieczenia i piec, często mieszając, aż do wyschnięcia i lekko złocistego, 20 do 25 minut.
Wyjąć z piekarnika i wymieszać z suszonymi wiśniami.
Ostudzić do temperatury pokojowej. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 1 tygodnia lub zamrażać do 1 miesiąca.