Granita Miodowo-Winogronowa Solona
Solony plaster miodu - granitan winogronowy jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie deser. Ten przepis służy 16. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka grubej soli morskiej, winogron, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Granita MIODOWA, Honeydew-Jalapeño Granita, oraz Spritzer Granita MIODOWA dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 1/2 szklanki wody i cukru w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Umieść patelnię w dużej misce wypełnionej lodem na 25 minut lub do ostygnięcia, od czasu do czasu mieszając.
Umieścić syrop cukrowy, melon i pozostałe składniki w blenderze; proces do gładkiej.
Wlać mieszaninę do 8-calowego kwadratowego szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia. Przykryć i zamrozić do częściowego zamrożenia (około 1 godziny). Zeskrobać widelcem, zgniatając wszelkie grudki. Zamrozić, skrobać widelcem co godzinę, 3 godziny lub do całkowitego zamrożenia.