Golden Pan Rolls
Golden Pan Rolls to chleb, który służy 24. Za 24 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga aktywnych drożdży, masła, cukru i mąki. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Z łyżką wynik 14%, to danie nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Golden Honey Pan Rolls, Złote Bułki Do Squasha, oraz Złote Bułki Obiadowe.
Instrukcje
W misce wymieszaj 1-1 / 2 szklanki mąki, cukru, dressingu i drożdży. W rondelku podgrzej zupę, masło i mleko do 120°-130°.
Dodaj do suchych składników; ubijaj do zwilżenia.
Dodaj jajka; ubijaj na średnich obrotach przez 3 minuty. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać sztywne ciasto.
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj, aż będzie gładka i elastyczna, około 8-10 minut.
Umieść w natłuszczonej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 1 godziny.
Uderz ciasto. Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Podziel na 24 części; uformuj każdy w kulkę. Nasmaruj 13 cali. x 9-w. blachę do pieczenia i posypać 1 łyżką mąki kukurydzianej.
Umieść bułki na patelni; posyp pozostałą mąką kukurydzianą. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 30 minut.
Piec w temperaturze 400° przez 15-18 minut lub na złoty kolor.
Wyjmij z patelni na ruszty.