Go Fish
Go Fish to bezmleczne przepis z 1 porcją. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 52 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz płatki, igłę do darningu, ołówek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), Escabeche de Pescado (ryba marynowana lub marynowana), oraz Ryba w sosie pomidorowym (ryba panierowana ) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyklej papier budowlany do pokrywy słoika, aby pokryć, w razie potrzeby.
Owiń 1 płyn do czyszczenia rur wokół ołówka.
Zdejmij ołówek. Rozciągnij cewki, aby uzyskać faliste wodorosty.
Wytnij zwinięty środek do czyszczenia rur na kilka kawałków. Bend 1/2 cala stopy na każdym kawałku wodorostów. Klaster kilka chwastów razem na stopie i przymocować do wewnętrznego dna słoika za pomocą kleju lub taśmy.
Wlać płatki do słoika na głębokość około 1 cala. Ułóż muszle i / lub skały w płatkach.
Nitka długość żyłki przez igłę darning. Za pomocą igły nawlecz każdą rybę na kawałek żyłki. Przytrzymaj rybę do miski lub słoika, aby określić długość żyłki. Przykleić każdą linię do wnętrza pokrywy słoika.
Opuść rybę do słoika i przykręć pokrywkę.