Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj Gazpacho. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 205 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante, Gazpacho Białe (Gazpacho Blanco), oraz Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 8 składników w dużej misce i zmiksuj za pomocą blendera zanurzeniowego.*
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Schłodzić przez 4 do 8 godzin przed podaniem, aby smaki się stopiły. Aby uzyskać dodatkowy talent / kreatywność, wydrąż 6 papryczek, aby działać jako Miski na zupę.