Gazpacho
Gazpacho to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 156 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka octu winnego, cebula, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante, Gazpacho Białe (Gazpacho Blanco), oraz Gazpacho.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Z grubsza pokroić ogórki, paprykę, pomidory i czerwoną cebulę w 1-calową kostkę. Umieść każde warzywo osobno w robocie kuchennym wyposażonym w stalowe ostrze i pulsuj, aż zostanie grubo posiekane. Nie przerabiaj!
Po przetworzeniu każdego warzywa połącz je w dużej misce i dodaj czosnek, sok pomidorowy, ocet, oliwę z oliwek, sól i pieprz.
Dobrze wymieszać i schłodzić przed podaniem. Im dłużej siedzi gazpacho, tym bardziej rozwijają się smaki.