Fruit Medley

Fruit Medley
Owocowa mieszanka może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 10 i kosztuje $1.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 1g tłuszczu i w sumie 130 kalorii. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka kawałków ananasa, jagód, mandarynek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fruit Medley, Fruit Medley, oraz Galaretka owocowa JELL-o ® dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników; przykryj i wstaw do lodówki na noc. Tuż przed podaniem dodać jagody, wiśnie i banany; delikatnie wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykański w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Riesling i musującym różem. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Maison L ' envoye Attache Pinot Noir z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Maison L ' Envoye Attache Pinot Noir
Maison L ' Envoye Attache Pinot Noir
Redolent boysenberry i minerał na nosie, który łączy goździk, leśną podłogę, colę, subtelny czarny pieprz i tostowe nuty dębu na podniebieniu. Mile widziana kwasowość podnosi i rozszerza smaki poprzez długie, jedwabiste wykończenie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia13
Magazyn