Fondue z serem pleśniowym z pomidorkami Cherry i pieczoną cebulą Cipollini

Fondue z serem pleśniowym z pomidorkami Cherry i pieczoną cebulą Cipollini
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie danie główne? Fondue z serem pleśniowym z pomidorkami Cherry i pieczoną cebulą Cipollini może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 70 g tłuszczu, oraz w sumie 766 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.53 za porcję. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, soli i pieprzu, pomidory koktajlowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczona Cebula Cipollini, Linguine z boczkiem, cebulą, pomidorami i serem pleśniowym, oraz Pieczona cebula Cipollini i Treviso.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: drewniane szaszłyki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
2
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Za pomocą małego noża do parowania obrać i podzielić cipollini.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
4
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni saute na dużym ogniu, aż gorące, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać cebulę i doprawić solą i pieprzem. Karmelizować cebulę na dużym ogniu przez około 5 minut, przenieść patelnię do piekarnika i nadal gotować przez około 8 do 10 minut, aż cebula są ładnie karmelizowane i całkowicie gotowane przez cały, wyjąć z patelni na talerz i lekko ostudzić. Ułóż pomidory koktajlowe i cebulę na talerzu ze szaszłykami do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor WiśniowyPomidor Wiśniowy
Sól I PieprzSól I Pieprz
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
W małym rondlu, na średnim ogniu, roztopić masło i gotować, aż dopiero zaczyna brązowieć. Natychmiast dodać tymianek i czosnek. Gotować przez 2 minuty, mieszając, aby zapobiec brązowieniu czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Dodać krem, podnieść ogień do średniej, doprowadzić do powolnego gotowania na wolnym ogniu i zmniejszyć krem o 1/3, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
8
Dodać ser i mieszać, aż ser się roztopi i mieszanina będzie gładka, doprawić, do smaku, pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
PieprzPieprz
9
Wlać sos do garnka do fondue i ustawić na świecy, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Umieścić półmisek warzyw i szaszłyków obok i podawać natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn