Fettuccine z kiełbasą i porem

Fettuccine z kiełbasą i porem
Fettuccine z kiełbasą i porem trwa 20 minut od początku do końca. To danie główne ma 801 kalorii, 28g białka, oraz 54g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Za 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką fettuccine, grzyby, łagodną mieloną kiełbasę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 53%. Ten wynik jest solidny. Fettuccine Z Porem I Białą Fasolą, Przepis Na Fettuccine Z Fasolą Lima, Groszkiem I Porem, oraz Przepis Na Fettuccine Z Fasolą Lima, Groszkiem I Porem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Gotuj fettuccine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie na dużej patelni gotuj kiełbasę i pory na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe, a pory miękkie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
KiełbasaKiełbasa
PorPor
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj grzyby; gotuj przez 3-4 minuty lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
3
Dodać śmietanę. Zmniejsz ogień; gotuj i mieszaj przez 2-3 minuty lub do podgrzania (nie gotuj).
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
4
Odcedź fettuccine; podawać z mieszanką kiełbas.
Składniki, których będziesz potrzebować
FettuccineFettuccine
KiełbasaKiełbasa

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn