Faszerowane Pieczarki Portobello
Nadziewane grzyby Portobello może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 193 kalorie, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka czapek z grzybami portobello, ser ricotta, mieszanka serów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj BBQ faszerowane grzyby Portobello, Faszerowane Pieczarki Portobello, oraz Faszerowane Pieczarki Portobello dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Połącz kiełbasę, 1 szklanka rozdrobnionego sera, ser ricotta, cebula i pomidory w dużej misce.
Topy grzybków posmarować olejem; na płytkiej patelni do pieczenia ułożyć górne boki w dół.
Top z mieszanki kiełbasy.
W razie potrzeby skropić octem.
Posypać pozostałym rozdrobnionym serem.
Piec 10-12 minut lub aż grzyby będą miękkie.