Empanadas z bekonem i jajkiem

Empanadas z bekonem i jajkiem
Przepis Empanadas bekon i jajko może zaspokoić swoje europejskie pragnienie w około 35 minut. Jedna porcja zawiera 364 kalorie, 12g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 94 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, pieprz, ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Food.com ma 7 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Boczek z jajkiem makaron z serem, California Śniadanie Wrap (Awokado, Jajko, Boczek I Więcej!), oraz Empanadas Z Bekonem I Przegrzebkiem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Hiszpański w menu? Spróbuj sparować z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Jedno wino można spróbować jest Cvne Seleccion de Fincas Tempranillo. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
CVNE Seleccion de Fincas Tempranillo
CVNE Seleccion de Fincas Tempranillo
Wino wyprodukowane z winogron z naszych winnic w Villalba del Duero, Burgos. Wysoka fioletowa warstwa. Nos z wieloma nutami czarnych owoców zmiękczonych przez kwiatowe aromaty, które są przerywane odrobiną minerału z gleby, która przeplata się z wanilią pochodzącą z ich krótkiego pobytu w beczce. Na podniebieniu jest wygładzony szlachetną taniną, która zapewnia długi i trwały posmak. Wykonane w 100% z Tempranillo.Idealne połączenie z wszelkiego rodzaju tłustych mięs i dziczyzny w postaci pieczenia, gulasze, oprócz różnych serów w okolicy.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn