Easy Chow Mein
Przepis Easy Chow Mein jest gotowy w około 4 godziny i 15 minut i jest zdecydowanie wybitny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 1g tłuszczu i w sumie 175 kalorii. Za 56 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 8. Udaj się do sklepu i podnieś warzywa, seler, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 97 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 91%, to danie jest ogromne. Podobne przepisy obejmują Easy Chow Mein, Easy Chow Mein, oraz Easy Chow Mein.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Przenieś do 3-qt. powolna kuchenka. Dodaj seler, Chińskie warzywa, mieszanki sosów i sos sojowy. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 4-6 godzin lub do miękkości selera, od czasu do czasu mieszając.
Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc
Chow Mein działa naprawdę dobrze z Riesling, Gewurztraminer i Chenin Blanc. Najlepsze wino do potraw azjatyckich zależy oczywiście od kuchni i dania - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest Zilliken Rausch Riesling Spatlese. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Owocowa Finezja jest naznaczona delikatną kwiecistością w tym późno zbieranym Rieslingu. Nuty winnicy brzoskwini, grejpfruta, soczystej cytryny i dojrzałej marakui łączą się na kremowym, skoncentrowanym podniebieniu bogatym w melon i kandyzowaną skórkę cytryny. Oszałamiająca wymiana pikantnej kwasowości i warstwowej słodyczy razem tworzą doskonale przygotowaną całość. Długie, soczyste wykończenie i fantastyczny Vintage wskazują na piękną przyszłość, która dopiero nadejdzie.