Dziś Kolacja: zupa Szparagowo-ryżowa z pancettą i czarnym pieprzem

Dziś Kolacja: zupa Szparagowo-ryżowa z pancettą i czarnym pieprzem
Kolacja dziś wieczorem: szparagi i zupa ryżowa z Pancettan i czarny pieprz może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 403 kalorie, 12g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Czarny Pieprz - Miód Rib Eye, Kolacja: zupa szparagowa z jajkiem na grzance, oraz Kolacja: Zupa Szparagowa Krabowa (Sup Mang Tay Cua) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W ciężkim rondlu 4 quart, podgrzać połowę oleju (2 łyżki stołowe) na średnim ogniu, następnie dodać cebulę i potu delikatnie przez około dziesięć minut, aż półprzezroczyste, ale nie rumiane, mieszając regularnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3 łyżki Obranej Czarnej Soczewicy (urad Dal)3 łyżki Obranej Czarnej Soczewicy (urad Dal)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać ryż, bulion i wodę do cebuli, a następnie doprowadzić do duszenia i gotować, przykryte szczelnie, aż ryż będzie miękki, ale nie mushy, 12-20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
3
W 12-calowej patelni, podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju na średnim ogniu, następnie dodać plastry szparagów i pancetta i wymieszać do herbu. Gotować nietknięte, aż krawędzie zaczną się kolorować, następnie mieszać i gotować ponownie, nietknięte, powtarzając proces, aż wszystko ma ładny kolor i skurczył się o około 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
3 łyżki Obranej Czarnej Soczewicy (urad Dal)3 łyżki Obranej Czarnej Soczewicy (urad Dal)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodaj mieszaninę pancetta / szparagi do zupy, wraz z niesamowitą ilością czarnego pieprzu. Gotować przez 1 minutę i podawać z chrupiącym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Chrupiący ChlebChrupiący Chleb
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn