Dyniowe Tacos

Dyniowe Tacos
Dyniowe Tacos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz puree z dyni, tortille kukurydziane, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Pumpkin Pie Mini Tacos, Grillowane Tacos z kurczaka z sosem z pestek dyni, oraz Tacos jajeczne z pestkami dyni i sosami pomidorowo-Habanero dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać kapustę, kolendrę i cebulę w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
KapustaKapusta
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Toast chiles: na małej patelni na średnim ogniu, gotować pokrojone chiles w oleju, często mieszając, aż niektóre włączyć czerwonawo brązowy, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
TostyTosty
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Transfer chiles do ręczników papierowych, za pomocą łyżki szczelinowej; rezerwy oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Rozprowadzić: w średnim rondlu, gotować masło na średnim ogniu, często wirując, do złotego koloru, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodać mielone chiles i ziele angielskie na raz i mieszać aż spieniony, o 10 sekund. Zmniejszyć ogień do niskiej i mieszać w dyni, ser śmietankowy, i sól; gotować, mieszając, aż ser topi się, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Ziele AngielskieZiele Angielskie
DyniaDynia
SerSer
Papryka ChiliPapryka Chili
SólSól
6
Zdjąć z ognia. Wymieszać z sokiem; zeskrobać do miski. Tuż przed podaniem skropić oliwą reserved chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ChiliOlej Chili
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
7
Ciepłe tortille: podzielić na 2 stosy, owinąć serwetką z tkaniny i kuchenka mikrofalowa do nagrzania, obracając się raz, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
8
Ustaw tortille, spread, slaw, pestki dyni, tosty chiles, i pomarańczowy kliny na tacy i niech diners zrobić własne tacos, dodając wycisnąć pomarańczy i więcej soli do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona DyniNasiona Dyni
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Papryka ChiliPapryka Chili
PomarańczowyPomarańczowy
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
SólSól
9
* Kup na Latino market. Lub zastąpić tortille o regularnych rozmiarach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
10
Dodać do przodu: do smarowania i slaw, 1 dzień, schłodzone. Toast chiles w dniu serwowania. Kuchenka mikrofalowa rozprowadzić do gorąca, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
WindRacer Russian River Pinot Noir
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia10
Magazyn