Dyniowe bułeczki z brązową maślaną glazurą

Dyniowe bułeczki z brązową maślaną glazurą
Dyniowe bułeczki z brązowym maślanym glazurą mogą być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 4G białka, oraz 10g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Mieszanka proszku do pieczenia, mielonych goździków, brązowego cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 43%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Pumpkin Bundt ciasto z brązowym masłem glazury, Ciasto dyniowe z brązowym masłem z waniliową glazurą Bourbon, oraz Brown Sugar Pound Cupcakes With Brown Butter Glaze From Martha podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszaj mąkę, brązowy cukier, proszek do pieczenia, cynamon, sodę oczyszczoną, sól, zmielony imbir i zmielone goździki razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Goździki MieloneGoździki Mielone
Imbir W ProszkuImbir W Proszku
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Pokrój niesolone kawałki masła w mieszaninę mąki za pomocą blendera do ciasta, aż mieszanina będzie przypominać grubą okruchy; zrób studnię w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NiesoloneMasło Niesolone
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wlej do studni przecier z dyni, jogurt i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego w mieszance mącznej; mieszaj drewnianą łyżką, aż powstanie miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
JogurtJogurt
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
5
Orzechy pekan wymieszać z ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CiastoCiasto
6
Ciasto przełożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię i pokroić w dwa równe kółka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
7
Pokrój każde koło na 8 klinów; przełóż na kamień do pieczenia lub blachę do pieczenia wyłożoną pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Bułeczki piec w nagrzanym piekarniku, aż będą twarde w dotyku i lekko rumiane, 12 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Rozgrzać masło na patelni na średnim ogniu, aż masło się spieni i orzechowo-brązowym kolorze, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Beat brązowe masło, cukier cukierniczy, mleko i 1/2 łyżeczki wanilii z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż cukier rozpuszcza się i glazura jest błyszcząca, 3 do 4 minut, dodając więcej mleka w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
MasłoMasło
GlazuraGlazura
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
11
Skropić polewą schłodzone bułeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura

Składniki

31 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1/2 szklanki pełnego mleka lub więcej w razie potrzeby1/2 szklanki pełnego mleka lub więcej w razie potrzeby11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiDodatkowa gałka muszkatołowa, opcjonalnieDodatkowa gałka muszkatołowa, opcjonalnie1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki6 żeberek wieprzowych lub kotletów z polędwicy z kością (8 uncji każdy)6 żeberek wieprzowych lub kotletów z polędwicy z kością (8 uncji każdy)425(użyliśmy domowego stylu maślanego z Idahoan)puree z dynipuree z dyni1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicukier dla cukiernikówcukier dla cukierników7696 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.cynamon mielonycynamon mielony0pinchsgoździki mielonegoździki mielone11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.imbir mielonyimbir mielony2(zima)mleko, lub więcej w razie potrzebymleko, lub więcej w razie potrzeby1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekane orzeszki pekanposiekane orzeszki pekan1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijogurt zwykłyjogurt zwykły11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn