Domowy Włoski Gulasz
Domowy Włoski gulasz to danie główne, które serwuje 8. Za $1.9 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 12g tłuszczu i w sumie 293 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka sera mozzarella, pomidorów w puszkach, grzybów i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 20 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, który jest solidny. Spróbuj Włoski Gulasz Z Makaronu, Włoski gulasz Bonnie, oraz Włoski Gulasz Z Kurczaka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużym nieprzywierającym rondlu pokrytym sprayem do gotowania ugotuj kiełbasę, cebulę, zieloną paprykę i czosnek, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Dodaj pomidory, sos pomidorowy, pieczarki, wodę, bulion i wino lub dodatkowy bulion. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Dodaj makaron;podgrzej. Każdą porcję posyp 1 łyżką sera.
Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Gulasz działa naprawdę dobrze z Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Buena Vista Chateau Buena Vista Napa Valley Cabernet Sauvignon (pół butelki) z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Restauracje w pobliżu obiektu Buena Vista Chateau Buena Vista Napa Valley Cabernet Sauvignon