Dip Ze Szpinakiem Po Grecku
Grecki Dip szpinakowy to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz grecki jogurt, ser feta, koperek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, Pieczony Szpinak Dip Bochenek, oraz Pieczony Dip Ze Szpinakiem I Karczochem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na dużym ogniu.
Dodać szalotki, cebulę i czosnek i gotować, mieszając często, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodać szpinak i gotować, często mieszając, aż zwiędnie, o 2 protokół.
Używając łyżki szczelinowej, szpinak miarka do robota kuchennego; impuls do mniej więcej pured, o 5 impulsów.
Dodaj pozostałe składniki oprócz pieprzu, pulsuj raz tylko do połączenia, a następnie doprawiaj do smaku pieprzem.