Dip krabowo-kokosowy z chipsami babki

Dip krabowo-kokosowy z chipsami babki
Dip krabowo-kokosowy z chipsami babki to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.52 za porcję. Jedna porcja zawiera 438 kalorii, 17g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać akompaniament: chipsy babki, szalotki, mięso kraba Jumbo lump, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chipsy Babka, SOS Babeczkowy Chips, oraz Plantain chips & salsa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Blend mleko kokosowe, szallions, jalapeño, i 1/4 szklanki kolendry w blenderze, aż będzie gładka i wlać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
Zielona CebulaZielona Cebula
KolendraKolendra
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych
2
Ubij w majonezie, sok, i pozostałe 1/4 Puchar kolendry aż tylko połączone. Wymieszaj kraba i sól do smaku i podawaj łyżki na chipsach babki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
KolendraKolendra
BabkaBabka
FrytkiFrytki
SokSok
KrabKrab
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
Dip można wykonać 6 godzin wcześniej i schłodzić, przykryć. Wymieszać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I PosiekanychSłoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn