Dijon-porcja wieprzowiny w sosie rabarbarowym

Dijon-porcja wieprzowiny w sosie rabarbarowym
Dijon-potarta wieprzowina z sosem rabarbarowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 187 kalorii, 26g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Dla 1,58 USD za porcję. ten przepis obejmuje 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To dobra opcja, jeśli podążasz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka ząbków czosnku, rozmarynu, musztardy Dijon i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet jabłkowy, możesz dodać do tego dania głównego Placek Z Octem jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis i powiedziałbym, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w dowolnym momencie, ale jest szczególnie dobry dla Dzień Matki. Biorąc wszystko pod uwagę, wybraliśmy ten przepis zasługuje na absolutny wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Kotlety wieprzowe z przyprawami w sosie BBQ z sorgo, Kotlety wieprzowe z przyprawami z sosem jeżynowym, oraz Medaliony wieprzowe z sosem Dijon.

Instrukcje

1
Naciąć powierzchnię wieprzowiny, nadając jej Kształt rombu 1/4 cala. głęboki. W małej misce połącz musztardę, czosnek, rozmaryn, sól i pieprz; zetrzyj wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RozmarynRozmaryn
MusztardaMusztarda
CzosnekCzosnek
WieprzowinaWieprzowina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Posmaruj naczynie do pieczenia i ruszt sprayem do gotowania; ułóż wieprzowinę na ruszcie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 1 godzinę lub do momentu, aż termometr wskaże 145°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
4
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
5
W małym rondlu zagotuj składniki sosu. Zmniejsz ogień, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 8 do 12 minut lub do momentu, aż rabarbar będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Podawać na ciepło z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia26
Magazyn