Czerwone ziemniaki z fasolą
Czerwone ziemniaki z fasolą to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, sos sałatkowy, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Fasola szparagowa i młode ziemniaki, oraz Fasolka szparagowa i czerwone ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę i wodę umieścić w 2-qt. naczynie bezpieczne w mikrofalówce. Przykryć i kuchenka mikrofalowa na wysokości przez 6-8 minut lub do miękkości.
W międzyczasie umieść ziemniaki w dużym rondlu i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować przez 10-15 minut lub do miękkości.
Fasolę i ziemniaki odsączyć; umieścić w misce.
Dodać cebulę i dressing; wrzucić do herbu.